Henrich www.henrich.ro

Sambata, 10 Ianuarie 2009, 14:31

Încă o joacă cu Nokia N96

Detaliile ideii de a mă juca încă o dată cu telefonul N96 le puteţi găsi pe blogul Henrich.ro. Azi am descoperit iar că în momentele de stres acest telefon poate fi foarte util. Poate din cauză că stârneşte foarte multă curiozitate din om. Cuvintele sunt de prisos, mai bine să vă vorbească galeria de imagini de mai jos.


Pe această cale doresc să mulţumesc tuturor celor care s-au gândit la mine în această campanie. A fost o plăcere să folosesc acest telefon. Mi-a plăcut să ţin acest jurnal cu tot ceea ce am făcut în pauza de iarnă.


Setul complet de fotografii create cu şi despre Nokia N96 le găsiţi aici. Traseele create cu aplicaţia viNe le aveţi în arhiva articolelor din cele două săptămâni care s-au terminat nu cu mult timp în urmă. Tot în acele articole aveţi şi materiale video.


Henrich :)Nokia N96
Click pe poza pentru a deschide galeria foto.
Nokia N96 Nokia N96 Nokia N96 Nokia N96 Nokia N96 Nokia N96 Nokia N96 Nokia N96 Nokia N96 Nokia N96 Nokia N96 Nokia N96 Nokia N96 Nokia N96 Nokia N96 Nokia N96 Nokia N96 Nokia N96 Nokia N96
Luni, 05 Ianuarie 2009, 22:47

Review Nokia N96

Nokia N96În cele două săptămâni care au trecut, am avut privilegiul de a testa un telefon Nokia N96. Cu acest telefon am fotografiat, am realizat materiale video, am făcut trasee pe Nokia viNe, am ascultat muzică şi am vizionat filme. Telefon este puţin spus, N96 este mult mai mult decât un simplu telefon şi aici nu mă refer doar la camera cu 5 megapixeli.


Ce mi-a plăcut la acest telefon?

Îmi place să mă joc cu acest telefon, să îl mângâi, să-l deschid într-o parte şi în cealaltă parte. Am fost surprins de puterea volumului telefonului în cazul filmelor şi a pieselor audio. Îmi place meniul telefonului. Îmi place calitatea fotografiilor chiar şi pe timp de noapte şi calitatea materialelor video. M-a surprins calitatea sunetului la materialele video. Cu un sistem 5.1 dat la 75% volumul nu am observat zgomote deranjante în afară de cele filmate. În timpul călătoriei cu trenul la Izvoru Mureşului ne-a prins bine vizionarea unui film. Calitate ireproşabilă. Telefonul atrage priviri şi ai senzaţia că ţii în mână un diamant sau un dispozitiv al unui spion internaţional. Îmi place butonul cu care se blochează tastatura, este foarte practic.


[break]


Ce nu mi-a plăcut la acest telefon?

Că nu l-am putut folosi pentru apeluri, eram curios să văd cum se comportă, etc. Secundele până se recunoaşte fişierele media care încă nu au fost transferate pe calculator. Micile devieri pe traseele viNe. De exemplu dacă mă deplasam cu trenul, iar linia ferată era lângă fluviul Mureş, pe hartă traseului realizat de mine uneori se afişa ca şi cum m-aş fi deplasat în apă uneori. Asta poate ţine şi de conexiune şi de calitatea semnalului.


Ce zic alţii?

S-au uitat mulţi prieteni şi prietene la acest telefon. Cu toţii au fost impresionaţi de acest aparat. Cu siguranţă fiecare şi-ar dori o astfel de minunăţie. Le-a plăcut în mod deosebit aplicaţia viNe, camera integrată, funcţia burst al camerei foto.


Ce aştept de la Nokia?

Să lucreze la autonomia bateriei pentru că în cazul în care este pornit aplicaţia viNe la mine a ţinut maxim 8 ore.


În orice caz, cu un asemenea telefon nu ţi-e ruşine să te afişezi oriunde. Poţi fotografia şi filma liniştit pentru că ai garanţia asupra calităţii ceea ce nu-l oferă multe alte telefoane. Per total sunt mulţumit de acest aparat şi mulţumesc echipei Webstyler şi tuturor celor care s-au gândit şi la mine în această campanie. Încă nu îmi iau rămas bun pentru că e posibil să mai scriu un articol legat de acest telefon sau cel puţin să postez un material realizat cu N96. Parcă prea repede au trecut astea două săptămâni ...


Articol scris şi pe blogul Henrich.ro.


Duminica, 04 Ianuarie 2009, 17:06

Concert Dj Szatmári & Jucus

Zolika ze ProfessionalDj Szatmári & JucusDj Szatmári & JucusGondüzöGondüzöDj Szatmári & Jucus


Aseară în discoteca Gondüzö din Vălenii de Mureş a avut loc un miniconcert Dj Szatmári & Jucus (Ungaria). Avem şi două materiale video create cu Nokia N96. Setul complet de fotografii create cu N96 le puteţi vedea aici. Lume multă, fete frumoase şi băieţi antipatici :D (că dacă nu sunt atras de ei, plus că ei reprezintă oarecum concurenţa :P) M-am simţit bine dar deja nu am mai reuşit să mă distrez la fel ca la petrecerile (da, la noi le ţinem 3-4 zile :D) de revelion. Chefurile ajung uşor spre sfârşit, la fel şi vacanţa. Apropo ... avem aici şi o nouă rută pe viNe care a fost creat în data de 30 decembrie 2008 pe ruta Aluniş Mureş - Izvoru Mureşului via Deda.
Articolul exista si pe blogul Henrich.ro.


Sambata, 03 Ianuarie 2009, 11:16

Izvoru Muresului

Fotografiile promise. Deja mi-e dor de acele peisaje ... :|Izvoru Muresului iarna 2009.
Click pe poza pentru a deschide galeria foto.
Izvoru Muresului iarna 2009. Izvoru Muresului iarna 2009. Izvoru Muresului iarna 2009. Izvoru Muresului iarna 2009. Izvoru Muresului iarna 2009. Izvoru Muresului iarna 2009. Izvoru Muresului iarna 2009. Izvoru Muresului iarna 2009. Izvoru Muresului iarna 2009. Izvoru Muresului iarna 2009. Izvoru Muresului iarna 2009. Izvoru Muresului iarna 2009. Izvoru Muresului iarna 2009. Izvoru Muresului iarna 2009. Izvoru Muresului iarna 2009. Izvoru Muresului iarna 2009. Izvoru Muresului iarna 2009. Izvoru Muresului iarna 2009.
Sambata, 03 Ianuarie 2009, 09:12

2009 va fi anul prieteniei, a dragostei şi a fericirii

Şi poate cel mai important articol pentru că reprezintă un nou început. Cei 930 de articole de anul trecut rămân în arhivă, au mesajul lor dar fiecare an nou aduce o viaţă nouă. Până se încarcă telefonul Nokia N96 ca să încarc pe internet fotografiile şi traseele realizate de către mine în zilele trecute, o să încerc să vă povestesc ce înţeleg eu prin aducerea unei noi vieţi de către un an nou.


Am lipsit două zile bune, de fapt patru ... Nu-i bai, recuperez azi, nu v-am uitat. Am lipsit pentru că am fost în Rai, dar m-am întors pentru că mai am multe de făcut aici. De marţi până vineri am înotat în balta prieteniei şi a distracţiei. Astea patru zile au fost cele mai diferite zile din jurul unui revelion din viaţa mea. Cea mai simplă şi totuşi cea mai lungă excursie sau petrecere de revelion. Mai bine astfel o dată pe lună decât discoteci de patru ori pe lună. Astea sunt petreceri aparte. Practic trăieşti împreună cu 10-15 oameni. Dormi, dansezi, glumeşti, povesteşti, râzi, te joci în aceeaşi încăpere cu ei. Uite de asta mă prinde fiecare an nou cu ceva inedit. Sper că v-a plăcut Henrich de anul trecut, voi fi acelaşi om dar poate un pic mai respectuos (de ce? poate mai încolo, încă nu e cazul, e dificil să vă vorbesc acum despre asta, foarte dificil :D).


Ce va aduce anul 2009?

Anul 2009 este anul dragostei! Cei care încă nu sunteţi îndrăgostiţi ar fi bine ca să căutaţi mai insistent dragostea. Dragostea este cel mai bun leac împotriva presiunilor şi a neplăcerilor ce s-au aliniat pe vârful dealului şi abia aşteaptă să ne atace. La la la şi la la la. Trebuie ca fiecare om să-şi scoată din dulap arhiva cu cei şapte ani de acasă şi să devenim mai respectuoşi, mai amabili, mai răbdători. Mai bine facem mai puţine în acest an dar ceea ce facem aia să fie de calitate!


Terenul este natura pusă la dispoziţia omului. Mă refer la locurile încă neviolate de către vandali şi huligani care nu respectă natura. Jucătorii sunt prietenii şi oaspeţii amabili. Rezultatul jocului se măsoară într-un singur cuvânt: fericire.


În cercul meu de prieteni în fiecare an votăm cea mai ascultată piesă pe timpul şederii noastre la munte în graniţa dintre doi ani. Era greu să alegem, ne gândeam la Inna - Hot, la Play & Win - Desire şi multe alte piese de anul trecut. Piesa votată ca fiind cea mai ascultată este Blero - Sexxy move.Blero-Sexxy move
Asculta mai multe audio Diverse »


Mai am atâtea să vă povestesc şi nu ştiu cum să încep sau cum să construiesc firul poveştii prin cuvinte. Cât de sec am scris şi acum. Dar sper că înţelegeţi mesajul meu. Oare nu mă mai pricep la scris? Oare m-am priceput vreodată la scris? Oare o să mă las de scris?


Iubiţi-vă mult! 2009 este anul realizărilor de calitate, a dragostei, a prieteniei şi a fericirii. Încercarea moarte nu are şi nici garanţie nu avem pentru rezultatele dorite. Dacă vom eşua atunci vom avea dreptul de a fi cele mai posomorâte creaturi din univers. Până atunci capul sus :)


(Articolul există integral şi pe blogul meu personal.)