Au trecut doua saptamani interesante, doua saptamani in care am avut inspiratie pentru multe articole noi, am povestit intamplari din vacanta mea si am aratat cateva imagini din Sibiu inedite tuturor. E 5 ianuarie deja si lumea a inceput sa mearga din nou pe la servici sau la scoli. Eu nu prea frecventez facultatea desi se vad nori negrii si o sesiune plina de examene pe care sper sa le trec cu chiu cu vai, dar de azi incep si eu munca la proiectele mele si la multe chestii pe care le-am amanat pentru putina relaxare si distractie de sarbatori.


Ecostin, the vlog father ne-a facut pofta de papanasi, ne-a aratat cum se pun lanturile, cum e iarna la Predeal si a facut niste trasee prin Bucuresti. Filmuletele lui dau bine pe sticla, sau cel putin pe ecranul lcd-ului meu.


It’s hard being pro si Zoso n-a prea avut timp sa respire in vacanta asta. A prins niste imagini inedite din viata de zi cu zi de blogger si cam atat.


Cristi Sutu a facut un adevarat jurnal de calatorie si a capturat imagini superbe cu sudul Frantei. M-a pus pe ganduri si mi-as dori sa merg si eu pe acolo in viitor, poate chiar in timpul unei etape din Tour de France. Atmosfera frumoasa si arhitectura care te incanta oriunde intorci capul place oricui.


N-am mai fost la Mures de ani de zile si Henrich ne-a povestit cum isi petrece el sarbatorile si ne-a aratat niste peisaje de iarna superbe de la Izvorul Muresului. Pare un gurmand mare ca si mine si isi traieste viata in fiecare zi.


Eu? M-am speriat de frigul de afara si zapada care a pus stapanire pe Sibiu si imprejurimile orasului. Am racit putin, am combinat medicamente cu alcool si inca traiesc si am facut niste poze interesante din Sibiu si Paltinis.


A fost o provocare interesanta, dar cum incepem munca, spun “la revedere” blogului Creat de Tine si echipei de aici.